Webshopje

maandag 7 juli 2014

Beparkte Oplage

Zondag was het zover! De Beparkte Oplage!
Om 12u begon de markt en ik wilde me al vroeg opstellen maar zoals steeds was ik toch weer later vertrokken dan gedacht ;-)  Bij aankomst bleken mijn buren al opgesteld te zijn en voelde ik me een beetje onzeker want hun spulletjes en kraampjes waren wel iets professioneler (daar stond ik dan met mijn tuintafel)...Maar na opstelling begonnen de buren meteen een praatje te slaan. 

Het was heel gezellig maar de opkomst viel wat tegen.  Al een geluk waren daar mijn ouders en mijn zus met haar vriend die een riem onder het hart kwamen steken en stroman spelen.  Telkens zij voor mijn kraampje kwamen staan, bleven andere ook staan en kochten iets ?!

mijn kraam

Lode nog niet lang wakker

 
aan de opruim met schoonbroer

 
 
Ik heb toch wat verkocht, dus dan is het geslaagd he! Op naar de volgende markt :-)

6 opmerkingen:

 1. Die beschilderde kopjes! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gebruik je een speciale techniek om flockfolie mooi uit te snijden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik werk dubbel denk ik, ik knip eerst mijn prentje deftig uit, dan gebruik ik dat als sjabloon om met balpen langs te gaan op de flockfolie (in spiegelschrift) en dan knip ik dat terug uit. Heb al vaker gelezen dat sommigen het grofgeknipt prentje op de folie plakken en dan tesamen deftig uitknippen

   Verwijderen
  2. En heb jij speciale scharen of mesjes om de details uit te knippen? Bij mij lukt dat niet zo goed, terwijl ik toch een mini-mesje heb...
   Ik maak altijd de tekening op kalkpapier en dan in spiegelbeeld op de flockfolie. Maar het drukt niet altijd goed door. Sjabloneren, zoals jij doet, lijkt me wel goed te werken. Moet ik eens proberen. Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
  3. nee, ik gebruik mijn klein schaartje en voor de fijne dingen een breekmesje, heb wel zo iets meer sjieker mesje maar ik hou toch liever van mijn old-fashion breekmes :-)

   Verwijderen