Webshopje

zaterdag 15 november 2014

Het leven kabbelt rustig verder

Een week ben ik nu van internet en dat is soms toch moeilijker dan gedacht.... zeker als je weet dat bijna alles online is zelfs bankieren...  Waarschijnlijk heb ik ook al veel achterstand met het lezen van alle blogs die ik volg maar die schade zal ik zeker inhalen!

Wel kreeg ik nog een leuk bericht dat ik in het weekend van 29 en 30 november 2014 mee mijn creaties mag tentoonstellen en verkopen in Ekeren op: Creaties uit het Uilennest!  Dat is een hobbytentoonstelling en geschenkenbeurs georganiseerd door Volkskunstgroep de Uiltjes.  Je kan de beurs terugvinden in de Wilgenhoeve in de Wilgenhoevestraat te Ekeren. 

Ondertussen kabbelt het leven hier rustig verder en genieten we van herfstwandelingetjes met bezoek aan hongerige geitjes....En deden we ook de boekenbeurs een bezoekje om all-time-favorite-of- the-manlief te bezoeken: Urbanus... (ja ieder zijn eigen smaak zeker :-§ )Wees gerust, binnenkort meer en ook meer foto's van alle creaties van de afgelopen dagen en weken, nee nee ik zit niet stil ondertussen!1 opmerking: