Webshopje

donderdag 10 augustus 2017

Chocolaaaaade

Op de zoveelste regenachtige dag deze zomer besloot ik Lode "Sjakie en de chocoladefabriek" te laten zien.  En hij was meteen verkocht met gevolg dat er nu toch om de 2 dagen de film even opstaat...

Het lief had dan het idee om een echte fabriek te gaan bezoeken en in mijn zoektocht naar eentje kwam ik The Chocolate Line van Dominique Persoone tegen.  Toeval of niet, deze bestaan dit jaar 25 jaar en ze doen een wedstrijd zoals in de film!  Koop chocolade en win een gouden ticket!

Op een zonnige zaterdag trok de kleine man en ik naar de Chocolate Line in Antwerpen om een kijkje te nemen in de keuken.  Je kan daar gratis naar toe en als je geluk hebt, zijn ze daar wel iets aan het creëren.
 


Wat zagen we nog op de facebookpagina van hen? Post een originele verjaardagswens en maak zo ook kans op een gouden ticket!  Das iets voor ons natuurlijk, een gezinsprojectje was geboren!


Even googelen op 'halloweenkostuums' en 'chocolate factory' en we vonden voorbeeldjes van kostuums gerelateerd aan de film.

Een grote doos met daarop Mcdonalds-hamburgerdoosjes gekleefd werd omgevormd tot chocolade, een achtergrond werd geschilderd en tot slot geoefend op het dansen met een doos aan!


En dan was het showtime!  Spijtig dat we op het einde niet goed hadden afgesproken of het nu Gelukkige Verjaardag werd of Happy Brirthday :-)




En nu duimen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten