Webshopje

dinsdag 21 april 2015

Swan Market Antwerpen

Zondag 19 april was het in Antwerpen Swan Market.  Aangezien ik mij ook een stand heb gereserveerd voor in augustus wilde ik wel eens gaan kijken hoe het daar aan toe gaat.  Zo dacht precies ook gans Antwerpen er over, zo druk….


Het zonnetje scheen, drankjes en foodstandjes waren er  à volonté en een leuk muziekje op de achtergrond, meer moet dat niet zijn!  We zagen er verschillende standjes met kleding, vintage spulletjes, decoratiestukjes en papierwaren. 
2015-04-19 15.31.46.jpg wordt weergegevenZelf was ik helemaal weg van jojojanneke, een standje met papierwaren, stickers, posters en strijkapplicaties.  

Ik kocht er een leuke grote kaart die al een plaatsje gevonden heeft aan de muur. Alsook leuk inpakpapier met vosjes  

IMG-20150419-WA0008.jpeg wordt weergegeven

Ik kreeg er een leuk zakje met een suprise erbij, een kaart om vlaggetjes van te maken.


Op hun website www.jojojanneke.nl vind je nog allerlei leuke hebbedingetjes en voor mama’s in spe: je kan er ook hele mooie geboortekaartjes (laten) ontwerpen!Ook was er een stand van ‘MadebySil’.  Deze dame is Sylvia De Heul en ze maakt zelf illustraties die je dan terugvindt op kaartjes, boekjes ed. 
 

En ze heeft ook eigen kleurboekje ontworpen, ik weet wat Lode krijgt met zijn verjaardag :-)

Deze dame nog beter leren kennen: www.sylviadeheul.nl


En dan als laatste, de favoriet van Het Lief: panic.  Deze Australische artiest ontwerpt verschillende tekeningen die dan op T-shirt gedrukt worden onder het logo ‘mustsmasheveryting’ en ‘panic’.  Echt wel eerder iets voor een man want er was er ook een t-shirt  met Himan ofzoiets, blijkbaar een tekenfilmfiguur van het Lief zijn jonge tijd en de 2 konden er vol enthousiasme over vertellen….


Ook ontwerpt James (zo noemt de artiest) mooie houten panelen met uitgekerfde taferelen, meer popart stijl.  Meer info: www.mustsmasheverything.com  alsook www.facebook.com/panicteez

Voor de rest was de markt wel gezellig maar ik vond de prijzen prijzig, kleedjes die ik ook ontwerp en maak, hoeven echt geen 30 tot 50€ (!) te kosten vind ik persoonlijk….  Ook zag ik weinig mensen die effectief iets kochten dus wacht ik nog wat af tot de volgende Swan Market om te zien of er dan meer mensen met een zakje rondlopen…. Anders is het voor mij de moeite niet om er ook te gaan staan natuurlijk ;-)

1 opmerking: