Webshopje

dinsdag 5 januari 2016

Aankomst Romi

Allereerst wil ik jullie het allerbeste toewensen voor dit nieuwe jaar! Geniet ervan, van de grote en kleine dingen en vooral keep smiling!

En dan wil ik jullie graag wat vertellen over de aankomst van onze kleine Romi! Zoals jullie enkele blogposts hiervoor konden lezen, hebben we een hondje geadopteerd vanuit Roemeniƫ en waren we vol ongeduld aan het wachten!

En 19 december was het dan zo ver!  Onze hondje die we "Romi van RoemeniĆ«" hebben gedoopt zou die late avond aankomen in Eindhoven.  Op Facebook konden we de chauffeurs volgen die met een vrachtwagen het transport verzorgde van zo'n twintig hondjes.  Ze liepen vertraging op door 2 lekke banden en de dikke sneeuw (in RoemeniĆ« is het een harde winter!).... en daardoor werd het transport de dag erop om 10u verwacht. 

Na een zenuwachtige nacht (100 keer checken, is er nog al nieuws ;-) ), vertrokken we naar Eindhoven.  Als je dan die vrachtwagen ziet aan komen rijden met 2 vermoeide chauffeurs achter het stuur, kan je niet meer stoppen met glimlachen!
 
 


 En dan gaat die deur open en zie je haar al zitten :-)  Zelfs Lode die mee was, begon te glunderen.Maar het moment dat je vriend of jezelf dat klein mormeltje in handen krijgt en weet dat je het een mooiere toekomst kan bezorgen, dat is bijzonder.

 


En ondertussen zijn we nu een dikke 2 weken verder en bloeit Romi helemaal open!  Het mager is er al goed af ;-) en ook het binnenplassen was op 2 dagen afgeleerd! Lode en zij beginnen vriendjes te worden, al zorgen de scherpe knaag-puppy-tandjes soms voor roet in het eten tijdens het spelen.  Maar niks dat zo goed helpt als een dikke kus van mama :-)


1 opmerking:

  1. Jullie ook het allerbeste voor 2016 en wat een schatje is Romy. Ik snap dat jullie daar onmiddellijk verliefd op zijn geworden.

    BeantwoordenVerwijderen