Webshopje

zaterdag 9 januari 2016

Africa By Light

Om de kerstvakantie in stijl af te sluiten, gingen we een avondje lichtjes kijken in het Dierenpark Beekse Bergen.  Enkele jaren geleden was dit in de Antwerpse Zoo te bekijken met het thema China maar daar zijn we nooit geraakt.  Via de website Actie van de Dag kochten we goedkopere tickets and off we go!

'Africa by Light' is een unieke samenwerking tussen Safaripark Beekse Bergen en China Light.  Langs de paden van de wandelsafari verschijnen er tientallen lichtobjecten,  in het Afrikaanse thema van het park. Grote lichtgevende olifanten, giraffen en tijgers, je komt het allemaal tegen tijdens de route .  Ook is er entertainment in Afrikaans thema zoals Afrikaanse zang en dans. 

en een frietje smikkelen natuurlijk

De route was 1,5 km te voet en er waren echt volop lichtobjecten langs de route.

 Ook kon je de olifanten en aapjes slaapwel gaan wensen in hun nachtverblijf, een leuke surplus voor Lode!


Voor een gezellig avondje uit kan je hier wel naar toe!  Nog tot en met 17 januari!

Een gouden tip: je koopt aparte tickets voor deze avondwandeling, maar ga niet stipt om 17u als het park opent, de toer kan je op 1 uur doen en het park is toch open tot 21.00u.  Want om 17u is het druk en begin je de toer maar wat mee met de horde en amateurfotografen met hun telelens en statieven... en die zich toch vrij pontificaal zetten voor de lichtobjecten om deze te kunnen fotograferen vanuit alle hoeken(zucht) ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten