Webshopje

donderdag 15 juni 2017

POL COSMO

Wat is blijven hangen van mijn jeugdjaren is de voorliefde voor graffiti! Enkele weken terug vond in het klein deelgemeentje van Antwerpen waar ik woon 'Mark Some: Word is Art' plaats!   Op diverse locaties fleurden een dozijn artiesten enkele muren in de straten op met streetart.

 Dit was in samenwerking met Streetart Antwerpen.  Een tip trouwens voor tijdens je dagje uit in Antwerpen!  Je kan een toer boeken langs de mooiste werkjes in antwerpen, afsluitend met een workshop graffiti.  Op www.streetartantwerp.com moet je maar eens een kijkje nemen.

In samenwerking met het streetartfestival kwam Pol Cosmo langs.  Pol Cosmo is een straatartiest uit Gent en verder is niet veel geweten over zijn identiteit!  Hij tekent de mooiste insecten die opeens tevoorschijn komen op gevels.  Dankzij het graffitifestival kon je je inschrijven voor ook zo'n cool insectje op je gevel en ja hoor, bij ons zou hij ook passeren.

Elk half uur in het weekend dat we thuis waren, naar buiten gaan loeren of we Pol Cosmo zagen, leverde niets op!
En dan opeens zondagavond prijkte er toch ineens een bij op onze gevel!  Mijn 2 mannen zijn er heel blij mee en voor hen mocht het nog groter!  Spijtige is wel dat deze binnenkort verdwijnt omdat het een soort sticker is die zal vervagen door de weeromstandigheden.  Maar dan geven we Pol Cosmo toch terug een seintje ;-)

Mama, cooooool he!
Die gaat mij toch ni steken he?!

bijtje aaien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten