Webshopje

woensdag 22 oktober 2014

De oerlelijke kast en vorderingen in een huisje

Dit weekend was het dag van de kringwinkel.  In Merksem heb je een kringwinkel alsook een nieuw concept er naast: de Kilomeet.  Daar wordt alles verkocht per kilo of de meter.  En wat zagen het Lief en ik, een schoon kast.
 
Allez in onze ogen he!  Hij is knalrood geschilderd en de verf lost al terug op enkele plaatsen... Ja daar was duidelijk geen kleurenconsulent aan te pas gekomen.  Nog vol vertwijfeling, tot ze daar uitlegden hoeveel hij nog zou kosten, berekend volgens de meter: 8.5€.  Sold!
 
En hier is ons gedrocht:

TADAAAAAA!

ziet die ramen hoe schooooon!

het middelste raampje ontbreekt en dat schapje gaan we er uithalen

verf die al lost komt, gemakkelijk voor bij het schuren
 
papa en zoon moeten nog effe inspecteren en ja de kast is nog lelijker rood dan Lode zijn t-shirt
De kast zal dus afgeschuurd worden en met veel zorg geschilderd worden in een lichte kleur, denk grijs of lichtblauw.  Dus ge hebt nu nog de toestemming om het nog lelijk te vinden maar wacht tot binnen paar weken ;-)


Nog wat veranderingen in huis:

de tegels in de badkamer hebben bijna allemaal hun wit primerlaagje, wat een verschil nu al tussen het wit en oud-beige.  Beetje lichter zo!
 
 
Mijn wall of art aan de eettafel, het Lief is niet overtuigd van de schoonheid maar ikke wel :-)   Er mogen nog kaders bij zelfs!  Ik ben nu enkel nog op zoek naar een grotere eettafel en die stoelen worden ook herschilderd in wit. 
ziet mijn naaimachine daar wachten op mij!

 Dus je ziet, we proberen voort te werken in ons huisje (ten koste van het naaien, vind ik minder leuk) en wachten ondertussen ook nog op onze loodgieter (die afbelde) en op de dakwerker (die de werken nog maar eens uitstelde).  Die mannen verdienen toch ergens anders precies genoeg dat ze ons laten zitten....frustrerend!

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Aah toch, dan was ik toch niet alleen die de schoonheid onder de rode verf zag :-)

   Verwijderen
 2. Oh ja, zeker een mooie kast! Als die een opknapbeurt krijgt, wordt het zeker een blikvanger in huis! En dan voor zo'n koopje! Goe gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leve de kringwinkel! waar woonde jij? in berchem of Mortsel, is daar ook een 'goeie' kringwinkel?

   Verwijderen