Webshopje

maandag 3 april 2017

Juffertje in 't groen!

Soms ontdek je van die verborgen pareltjes en wil je er liever niets over kwijt zodat het verborgen blijft :-)  Maar deze kan ik je niet onthouden!  Afgelopen weekend sprak ik met mijn lieve zus en haar 2 toffe meisjes af.  Zij wist een leuke kinderboerderij: Juffertje in 't Groen  in Tessenderlo.

Deze kinderboerderij heeft als doel bezoekers vertrouwd te maken met het boerderijwerk zoals het voederen en verzorgen van de dieren, onderhoud van de stallen, aanleg en telen van groenten en fruit, …enz.  En dit met respect voor natuur en milieu.

  
En Juffertje in 't Groen was er zeker in geslaagd!  Mooie grote weiden, mooie onderhouden stallen, vriendelijke diertjes ;-) en ook een toffe speeltuin!

Geen gewone alom gekende plastieken speeltuin, nee een natuurspeeltuin!  Bergen zand, boomstammen alsook een heus speelbos met evenwichtsparcour, boomhut, stapstenen , wilgenhut, bruggetje en kikkertjes spotten in de beek! 


Wat ik nog niet gezien had op een kinderboerderij, is een hooizolder om te spelen.  Maar deze had zeker succes bij Lode!  Op de terugweg naar huis vroeg hij of we van het tuinhuis ook geen hooihuisje konden maken :-)


Dus 1 adres (en voor de prijs hoef je het niet te laten, 2€ voor kinderen tussen 2-12 jaar!):
Juffertje in 't Groen


Bedankt lieve zus voor de leuke namiddag!!!

1 opmerking: